Janda Baik…again..

Standard
Janda Baik…again..

Datang lagi ke Janda Baik during CNY break aritu…kali nih stay kat Suria Hill Country Resort plak..emmm..resort ni tak ler menarik sangat..ok-ok ajer, tapi environment yg sunyi, nyaman dan menyegarkan tu buatkan nyer bes..nak ke sungai agak jauh sket..kena cross country sket..heheh..tapi bole jer kottt..nak buat famili gathering ke, friends gathering ke..apa2 gathering pon menarik coz resort ni ada tanah lapang nak buat sukaneka..erk..sukaneka..cam sekolah2 plak…ahaks..wokeh tgk gambo2 plak ek..

DSC_0770DSC_0784DSC_0777

 

Yg paling bes kat sini..sungai nyer lerrr…sejuk woooo…beku jap kat dalam air tu..perghhhh…sungai kat area ni memang superb..kalu nak compare dengan area Sri Pengantin tu memang yg ni lagi bes arrr..nah tengok gambo..ni gambo ori nih..takde copy paste dari mana2 web..hukhuk..

DSC_0771DSC_0772DSC_0779

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s